Forside * Fokus

Hemmeligt Boxee-projekt lukket af Samsung

-
Den forhenværende Boxee medieafspiller
Den forhenværende Boxee medieafspiller

100 mand har arbejdet hos Boxee på et hemmeligt projekt til stuen, men nu har Samsung trukket stikket.

Engang var Boxee en populær medieafspiller, men så løb firmaet tør for penge. Samsung købte stumperne tilbage i 2013.

I de 2 år der er gået har firmaet i New York angiveligt arbejdet på et nyt hemmeligt projekt, der skulle revolusionere fjernbetjening af stuens TV mm. Det skriver Variety.

Annonce:

I udviklingsfasen hyrede Boxee-folkene endda flere, så der ifølge bladet arbejdede over 100 mand på projektet.

Men nu er det slut. Samsung har lukket projektet ned, og de fleste er afskediget. Også den tidligere Boxee-direktør, Avner Ronen, er stoppet i selskabet.

 

En “Chromecast” med en særlig betjening

Varietys kilder fortæller at projektet handlede om en ny form for medie-tablet, der skulle erstatte de traditionelle fjernbetjeninger. Her skulle indholds-verdenen flyde sammen i et egen-udviklet interface.

Dette kombineret med en stick ala Chromecast, hvis funktionalitet Samsung ville bygge ind i deres TV i den dyrere ende.

Projektet rendte senere ind i forsinkelser og angiveligt også benspænd fra indholdsleverandører. Det skulle have været præsenteret på CES i januar i år, men dukkede ikke op.

Nu har Samsung så angiveligt trukket stikket til projektet. Så måske får vi aldrig at vide hvad det var for et hemmeligt projekt der selv med 100 mand i op til 2 år ikke nåede i mål.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.