Forside * Fokus

Apple forklarer: Derfor ingen 4K i Apple TV 4

-

4K UHD (uofficiel)

Apple forklarer at det er et spørgsmål om kvalitet, når de ikke understøtter 4K i Apple TV 4.

Vi har været hos Apple for at høre mere om Apple TV 4 og et af spørgsmålene gik på hvorfor den nye streamingboks ikke understøtter 4K.

Annonce:

Apple forklarede at der er flere årsager til at de har valgt at se bort fra 4K i den nye tv-boks.

En af årsagerne er mangel på indhold i 4K og en anden er størrelsen på 4K-indhold om det er streaming eller download.

 

Helhedsoplevelsen skal være i top

Apple går meget højt op i af helhedsoplevelsen skal være i top i produkterne og her mener de ikke at 4K passer ind – endnu.

Det at filmene vil tage længere tid at hente ned og streaming vil tage mere båndbredde på internetforbindelsen kan gøre oplevelsen dårligere.

De indrømmer dog at det ikke nødvendigvis er tilfældet for Danmark, med de gode bredbåndsforbindelser vi har; Men iført “verdensbrillerne” ser de ikke 4K TV som noget der er lige rundt om hjørnet.

 

Kvaliteten er vigtig

Det er et spørgsmål om kvalitet. De mener ikke at internetforbindelserne er gode nok endnu, verden over, til at de vil gå ind i markedet for 4K TV.

Dette sammenholdt med at der endnu er for lidt 4K-indhold tilgængelig, som de kan lægge i iTunes, og de ønsker ikke at gøre noget halvt.

Den dag de går ind i 4K-distribution skal det være med et ordentligt bagkatalog.

 

Læs også

Test af Apple TV 4 – Nu opdateret med flere informationer og detaljer

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.