Forside * Nyheder

Ny app skal lokke Android-brugere over på Windows Phone

-

appcomparisonDe fleste tech-skribenter og analytikere er enige om, at Windows Phone er et glimrende styresystem til smartphones, men at problemet er apps.

Den manglende tilgængelighed af apps til platformen – og det faktum, at nye apps kommer til Windows Phone til sidst, hvis overhovedet – har gjort det svært for Microsoft at komme igennem med projektet.

Annonce:

Men det skal ikke hedde sig, at de ikke prøver. Nu har de f.eks. lanceret app’en AppComparison til Android, der skal lokke Android-brugere over på f.eks. den nye Lumia 950.

App’en kigger på de apps, der er installeret på ens Android-smartphone og viser, om de også findes på Windows Phone – eller om der i modsat fald findes noget tilsvarende.

Microsoft har tidligere annonceret, at man nærmest vil kunne køre Android-apps på sin Windows Phone, men det projekt er nu blevet forsinket.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.