Forside * Nyheder

Amazon refunderer hoverboards købt hos dem

-

hoverboardAdskillige eksploderende hoverboards får nu både Amazon og den amerikanske regering til at gribe ind.

Hoverboards – hvilket jo er et rimelig åndssvagt navn for noget, der har hjul – er en stor dille lige nu. Men disse ror-løse mini-Segways er langt fra sikre. Og her taler vi ikke bare om, når man falder ned fra dem.

Annonce:

Adskillige af dem er simpelthen eksploderet, eller brudt lidt mere stille og roligt i brand, fordi lithium-ion-batteriet ombord i hoverboardet er kommet i en situation, det ikke kunne tåle. De fleste hoverboards bliver lavet på anonyme fabrikker i Kina, og sikkersstandarderne omkring dem er ikke ligefrem hårdt håndhævede

Derfor har Amazon nu valgt at give alle, der har købt et hoverboard i webbutikken, muligheden for at få det refunderet. Den britiske Amazon, som mange danskere benytter, har også tidligere opfordret folk til at smide hoverboards ud, der ikke har det rigtige strømstik – hvorefter de kan få hoverboardet refunderet.

Amazons initativ roses af de amerikanske forbrugermyndigheder, der udtaler, at de p.t. er i gang med at undersøge en række firmaer, der producerer og sælger hoverboards.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.