Forside * Nyheder

Boxer lukker aftale med Discovery og får Eurosport 1 med

-
Ulf Lund, direktør i Boxer TV. Foto: Boxer TV
Ulf Lund, direktør i Boxer TV. Foto: Boxer TV

Boxer og Discovery er blevet enige om en ny distributionsaftale for Discovery-kanalerne.

Der er indgået en ny distributionsaftale mellem Discovery og Boxer. For begge parter er der tale om en forbedret aftale, fortæller Discovery.

Boxer får på sin side blandt andet mulighed for at tilbyde Eurosport 1 til sine kunder.

Annonce:

For Discovery er fordelen blandt andet, at man nu har én samlet aftale, hvor der før eksisterede aftaler for både SBS- og Discovery-kanalerne, mens der ingen var for Eurosport.

“Aftalen er et stærkt afsæt for os til at vinde endnu flere kunder. Med Eurosport 1 i vores udbud, får vi endnu bedre kort på hånden til at udfordre vores konkurrenter. Kombineret med en række andre stærke nyheder, som vi løfter sløret for senere, giver det os i den grad mod på fremtiden”, udtaler Boxer-direktør Ulf Lund.

Aftalen omfatter distribution via DTT-nettet (antenne-tv) af tv-kanalerne: Kanal 4, Kanal 5, 6’eren, Canal 9, Eurosport Danmark, TLC, Discovery Channel og Animal Planet. Fra 5. april bliver Eurosport 1 også en del af Boxers tilbud.

Se også: Valgfrihed skal lokke kunder til Boxer.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.