Forside * Featured

Medie: Windows Phone er død

-
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com

Stort amerikansk medie tager afsked med Windows Phone og udråber Microsofts mobil-OS for død.

Nej, Microsoft har ikke lagt Windows Phone i graven – endnu; Men det har det store amerikanske tech-medie The Verge.

Under overskriften “Windows Phone er død” der bliver Microsofts mobil-OS udråbt til at have fejlet.

Annonce:

Microsoft solgte nemlig “kun” 4,5 mio. Lumia-enheder i seneste kvartal. Det skal ses i forhold til et salg på 10,5 mio. enheder året før, et massivt drop på 57%.

Sættes det overfor et samlet salg af smartphones på 400 millioner enheder, så er Microsofts samlede andel nu nede på blot 1,1% af salget, og det er det som The Verge kalder “det sidste søm i kisten” for Windows Phone.

Windows Phone ikke officielt død før Microsoft måtte trække stikket, og med en Surface-telefon rygtet på vej er det slet ikke sikkert at Microsoft ønsker at Windows Phone uddør.

Det er iøvrigt ikke over hele verden at Windows Phone går tilbage, seneste statistik fra Kantar WorldPanel viser at i Storbritanien er der vækst og Microsoft sad på hele 9,2% af smartphone-salget dér i sidste kvartal.

Samlet set er der solgt 110 mio. Windows-telefoner til dato. I samme periode solgte Android+iOS sammenlagt 4,5 milliarder enheder.

 

https://twitter.com/BenedictEvans/status/692830082872713216

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.