Forside * Nyheder

Zuckerbergs 2016-udfordring: Vil bygge en AI-assistent

-

zuckfaceMark Zuckerberg er kendt for at give sig selv udfordringer.

Hans 2015-nytårsforsæt var at lære mandarin, så han kan tale med sin kones kinesiske bedsteforældre på deres eget sprog.

Annonce:

I år har han så besluttet sig for at gå tilbage til kodetasterne. Ifølge sin Facebook-profil har Zuck tænkt sig, at 2016 skal være året, hvor han bygger sin egen kunstige intelligens.

Han vil lave en AI (Artificial Intelligence)-assistent, der skal hjælpe ham med ting på jobbet og i hjemmet. Han og fruen er jo relativt nybagte forældre, så de kan nok bruge al den hjælp, de kan få…selvom de jo nok skulle have råd til en hushjælp eller to.

Zuck skriver, at hans AI-assistent skal være en slags Jarvis, som er Tony Starks assistent i Iron Man. Han vil lære den at forstå hans stemme, genkende venners ansigter og lukke dem ind, når de ringer på videodørklokken, og holde øje med baby-værelset, som en slags guddommelig baby-alarm.

Zuckerberg kalder skabelsen af den kunstige intelligens for en ”sjov, intellektuel udfordring”.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.