Forside * Featured

3 klar med lokale kald til 0 kr. i 28 lande

-
Foto: recordere.dk
Foto: recordere.dk

Fra i dag kan kunder hos 3 med 3LikeHome frit ringe til lokale numre uden at betale ekstra, når de er på rejse i USA eller et af de andre 27 3LikeHome-lande. Teleselskabet 3 inkluderer nemlig lokale opkald i selskabets 3LikeHome-koncept, der byder på nul roamingafgifter på sms, data og nu også opkald til både danske og lokale numre.

Teleselskabet 3 har i dag udvidet deres 3LikeHome tilbud, så man nu også kan ringe lokalt til 0 kr. med sit abonnement. Nu inkluderer 3 nemlig lokale opkald i konceptet 3LikeHome, der allerede omfatter fri sms, data og opkald til danske numre i 28 lande.

Annonce:

Ifølge 3 er det især selskabets erhvervskunder, der har efterspurgt udvidelsen af 3LikeHome.

”Med denne udvidelse underbygger vi yderligere vores position som det internationale teleselskab. Vi vil gøre det nemt og bekvemt at bruge mobilen i udlandet og matche kundernes behov for telefoni på ferier og forretningsrejser. Vores erhvervskunder skal kunne fokusere på at passe deres job og forretning, uden at tænke på noget så usexet som udlandstakster,” siger Jacob Hein Knudsen, der er direktør for erhvervsmarkedet i 3.

Beregninger fra 3 viser eksempelvis, at 3’s erhvervskunder, der rejser i USA, i gennemsnit bruger 894 kr. ex. moms pr. måned i roamingafgifter – alene på samtaler til Danmark og lokale opkald. Virksomheder med 10 – 20 ansatte, der alle jævnligt rejser til USA, kan således spare mere end 8.000 kr. om måneden på telefonregningen med tilføjelsen af lokale kald. Yderligere kan 3’s erhvervskunder også forvente at spare mange tusinde kroner på dataforbrug, da 3LikeHome også giver mulighed for at bruge op til 10GB data uden at betale en merpris.
Når 3’s privatkunder vender hjem efter en rejse i et 3Likehome-land, modtager de nu en ’velkommen hjem hilsen’ fra 3 på sms. Her kan kunderne se, hvor meget de i princippet har sparet i roamingafgifter under deres seneste rejse.

”Vores kunder benytter 3LikeHome i stor stil, og det vil vi gerne anerkende med vores ’velkommen hjem sms’, der viser, hvad 3LikeHome er værd i form af den enkelte kundes besparelser. Vi ved, at danskerne elsker et godt tilbud og at opnå en god besparelse – ikke mindst i kølvandet på en god ferie, hvor man måske er kommet til at bruge lidt for mange lommepenge,” siger David Elsass fra 3.

Er man eksempelvis kommet hjem fra en ferie, hvor man har brugt cirka 400 MB data, foretaget et opkald af cirka fem minutters varighed og sendt to sms’er hjem, så har man med 3Likehome sparet cirka 1062 kr., ifølge 3’s beregninger.

Velkommen hjem sms’en vil inden længe også blive sendt til 3’s erhvervskunder, når de vender hjem fra rejser til 3LikeHome-landene.


Om 3LikeHome:
• Med 3LikeHome kan 3’s privat- og erhvervskunder bruge deres smartphone i USA, Singapore, Puerto Rico, Amerikanske Jomfruøer, Belgien, Cypern, England, Finland, Frankrig, Grækenland, Holland, Hongkong, Irland, Italien, Liechtenstein, Luxembourg, Malta, Nordirland, Norge, Portugal, San Marino, Schweiz, Skotland, Spanien, Sverige, Tyskland, Wales, Østrig.

• 3LikeHome er inkluderet i de fleste af 3’s privat- og erhvervsabonnementer, så man slipper for at bekymre sig om høje roamingafgifter på data og opkald til danske og lokale numre, uanset om man er på forretningsrejse eller ferie.

3LikeHome dækker:
• Trafik på alle netværk i de pågældende lande, ikke kun 3’s netværk
• Modtagelse af kald og opkald til danske numre og nu også opkald til lokale numre, når man er i et 3LikeHome-land
• SMS/MMS til danske numre og nu også afsendelse af SMS’er og MMS’er til lokale numre, når man er i et 3LikeHome-land
• Op til 10 GB data i op til 30 dage af gangen. Data forbruges fra den datamængde, der er inkluderet i kundens abonnement
• Opkald til udenlandske numre, uden for det land man befinder sig i, koster almindelig udlandstakst.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.