Forside * Featured

Apple TV angreb: Chromecast i Smart TV

-
TV-mærket Vizio er første ikke-Android TV med "Chromecast". Foto: Vizio / recordere.dk
TV-mærket Vizio er første ikke-Android TV med “Chromecast”. Foto: Vizio / recordere.dk

Kampen om stuealteret er i fuld gang, og nu har Google fundet en måde at slå Apple, ved at tilbyde Chromecast i almindelige TV.

Google er begyndt at tilbyde Chromecast-lignende funktioner til TV-fabrikanterne.

Hidtil har funktioner med “Google Cast” været forbeholdt Android TV, men nu kommer det som en del af almindelige Smart TV også.

Annonce:

Første TV-fabrikant der tilføjer det er amerikanske Vizio. Kilder til magasinet Variety fortæller at Vizio og Google har indledt et samarbejde som betyder at de snart er klar med en serie almindelige Smart TV med Chromecast-lignende funktionalitet indbygget.

Google opnår dermed at komme ind i endnu flere hjem med deres “Chromecast”, og netop kampen om at “eje” stuen er mål for konkurrencen imellem store spillere som Apple, Google og Microsoft i denne tid.

Blandt konkurrenterne til Chromecast er Apple TV.

Vizio TV sælges ikke udenfor det nordamerikanske marked, men samarbejdet åbner for at andre TV-fabrikanter kan følge efter og lancere TV med indbygget Chromecast-funktionalitet.

Google ønskede ikke at kommentere på planerne overfor Variety.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.