Forside * Nyheder

Boxer: 1. april er der frit valg fra 29 kr/kanal

-
Foto: Shutterstock.com. Illustration: recordere.dk
Foto: Shutterstock.com. Illustration: recordere.dk

Som Boxer TV fortalte forleden så arbejder de på frit valg af TV-kanalerne. Nu er dato og grundpris klar.

Som vi fortalte forleden så er tv-distributøren Boxer TV på vej med frit valg på tv-kanalerne, og nu har de løftet sløret for flere detaljer.

Da vi talte med Boxer-direktør Ulf Lund for en uges tid siden, der var det endnu ikke alle aftaler der var forhandlet på plads.

Annonce:

Men nu er der sat dato på de nye muligheder ligesom Boxer kan fortælle at alle deres tv-kanaler er med i aftalen. Der er altså ingen begrænsning på hvilke kanaler der kan købes enkeltvis.

“Vi åbner fra 1. april for, at alle 30 kanaler, vi distribuerer, kan købes enkeltvis”, fortæller Boxer TV’s administrerende direktør, Ulf Lund, nu til Ritzau.

Men så er der jo lige det med prisen, og her holder Boxer TV endnu kortene tættere ind til kroppen. I dag kom det dog frem hvad grundpriserne bliver.

TV-kanalerne hos Boxer vil koste fra 29 kroner/stk. og opefter når de er i frit valg. Dette uden oprettelsesgebyr og binding.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.