Forside * Nyheder

NFC-betaling på vej til Pebble Time – via remmen

-

pagareHvis der er en enkelt fordel, Apple Watch og enkelte andre smarture har i forhold til Pebble Time-uret, så er det NFC-betaling.

Med Apple Watch kan man betale med Apple Pay, og Samsung har bygget Samsung Pay ind i GEAR S2. Men de fleste Android Wear-ure kan endnu ikke understøtte Android Pay, og Pebble Time har med dens manglende NFC været helt ude af spillet.

Annonce:

Indtil nu.

For nu er et nyt Kickstarter-projekt i gang med at gøre Pebble Time kompatibel med NFC-betaling. Det skal ske via en intelligent rem, der har fået navnet Pagaré.

Der er allerede en del remme, der har funktioner, som kan anvendes af uret, men endnu ikke betaling.

Ifølge stifterne anvender Pagaré det samme betalingsnetværk som Apple Pay, så hvis man besøger USA eller Storbritannien, kan man bruge sit Pebble Time-ur til at betale med.

Hvis altså Kickstarter-kampagnen lykkes. Det ser dog godt ud. Der er 29 dage tilbage, og Pagaré har nået ca. en fjerdedel af deres mål.

Hvis du gerne vil læse mere eller støtte kampagnen kan du gøre det her.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.