Forside * Featured

Philips: Buede TV dør i Europa nu

-
Samsung TV buet curved
Et buet Samsung TV. Foto: recordere.dk

Philips ser ingen fremtid for buede TV i Europa og kalder det en trend der er overstået.

Philips brand har aldrig været fan af buede TV.

Det fortalte Danny Tack, der er “Director Product Strategy & Planning” hos TP Vision som udvikler, producerer og markedsfører Philips TV i Europa, Asien og Sydamerika.

Annonce:

Recordere.dk mødte Danny i forbindelse med den europæiske præsentation af Philips 2016 lineup af TV i Bruxelles.

Da det kom frem at TP Vision ville lancere det første Philips OLED TV i år, der fulgte det næste naturlige spørgsmål: Buet eller flad?

Selvom Philips TV er interesseret i at levere det som kunderne efterspørger, så har de teknisk set aldrig været fans af buede TV. Men de anerkender at markedet ind imellem vil det anderledes, og de har en rolle i at levere det som markedet efterspørger.

 

 

Buede TV dør i Europa nu

Men der er ikke buede TV i pipeline til Europa fra Philips side, heller ikke OLED.

TP Vision, der står bag Philips TV, går så vidt som at kalde buede TV for døende i Europa nu. Underforstået at det kun er et spørgsmål om tid inden den type af produkter er helt ude af markedet igen.

Det betyder dog ikke at Philips er helt færdige med buede TV, for de efterspørges fortsat i Kina og Sydamerika som kom senere “med på den trend”.

Men for Europa der er alle Philips TV flade i 2016, såvel LED TV som OLED TV.

Se også: Kun 5% køber buede TV i Danmark.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.