Forside * Featured

Philips: Fordele og ulemper ved OLED TV

-

OLED TV er fremtidens display-teknologi, men er det også nutidens? – Det giver Philips (TP Vision) her deres syn på.

Danny Tack er lidt af en mangeårig guru og tv-ekspert indenfor branchen. Han har arbejdet med Philips TV i mange år, og da Philips TV senere blev skilt ud i selskabet TP Vision (med ny ejer) der fulgte han med over.

I dag indtager han med titlen “Director Product Strategy & Planning” rollen med at sætte kursen for Philips TV.

Annonce:

Han er samtidig meget vidende om tv-teknologi og har et indgående kendskab til paneler, billedbehandling, display-teknologier mv.

Ved lanceringen af forårets tv-nyheder fra Philips i Bruxelles, der mødte vi Danny i forbindelse med demonstrationer af forskellige former for billedkvalitet (picture quality) og herunder også OLED TV.

 

Philips OLED TV

En ting der kendetegner Danny er at han altid siger sin mening og videreformidler sin viden uden at pakke det ind i “lyserødt papir”.

Hvor andre måske vil nøjes med at fortælle om alle de positive ting og udelade de mindre positive, så fortæller han gerne hvad han ser som fordele og ulemper ved de forskellige tv-teknologier. Hvorfor de gør som de gør og hvilke valg og tanker der ligger bag et Philips TV.

I år kommer Philips med OLED TV.

 

Fordele og ulemper ved OLED

Men ingen display-teknologi er perfekt, heller ikke OLED.

  • OLED fordele: God til sort gengivelse og detaljer i top og bund. God til bevægelse. Tyndt display.
  • OLED ulemper: Upræcis rød (i 1. gen. paneler), høj pris og lavt lys på skærmen.

På videoen kommer Danny Tack ind på hvad det betyder og hvordan Philips (TP Vision) ser på OLED TV.

Philips kommer som nævnt selv med OLED TV i år; Så det er ingen boksering. Men mere hvad de ser som udfordringer og fordele ved at bruge den teknologi og hvad det bringer til markedet.

Se også, Philips bekræfter OLED TV i år

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.