Forside * Nyheder

SoundCloud lancerer musik-anbefaling

-

SoundcloudworkSoundCloud er en af de tjenester, der har ligget i grænselandet mellem lovlig og ulovlig.

Selve tjenesten er genial, fordi musikkunstnere, podcastere med flere, nemt kan dele deres indhold, også ved at embedde SoundCloud-playeren let og elegant på websites og sociale medier.

Annonce:

Omvendt bliver SoundCloud også brugt til at dele og streame andres indhold uden tilladelse. Først for halvandet år siden gik de med til at lave aftaler med pladeselskaberne.

Men SoundCloud vil gerne være en ’rigtig’ musikstreaming-tjeneste, med samme legitimitet som Spotify, Apple Music og alle de andre.

Derfor regner de fleste med, at SoundCloud senere i år lancerer en reel tjeneste á la de sidstnævnte, og nu kan vi se de første antræk til dette.

SoundCloud har nemlig opdateret deres apps til iOS og Android med en musikopdagelses-funktion i form af en smagsbaseret netradio i stil med dem, man finder hos f.eks. Spotify, MixRadio og Pandora.

SoundCloud holder altså øje med, hvilke tracks, du har lyttet til fra tjenesten, og forsøger derefter at sammensætte et musikmix, der passer til din smag.

Der går rygter om at funktionen også lander på nettet på et tidspunkt.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.