Forside * Nyheder

SVT og Viaplay laver en krønike sammen

-
"Vores tid er nu" laves af SVT og Viaplay
“Vores tid er nu” laves af SVT og Viaplay

SVT og Viaplay er gået sammen om en familiekrønike i 20 afsnit og starter optagelser i maj.

”Vår tid är nu” (Our Time is Now) spænder over flere årtier og tager sit udgangspunkt i tiden efter 2. Verdenskrig.

Familien Löwander driver en anset restaurant i hjertet af Stockholm. Den ældste søn Gustaf har lykkes, omend til tider med tvivlsomme midler, at føre resturanten igennem de svære år under krigen, og det arbejde vil han gerne fortsætte.

Annonce:

Den yngste datter Nina lever et bekymringsløst overklasseliv dyrker de nye tider og starter en natklub i resturantens festlokaler.

Den mellemste søn Peter vender hjem fra krigen og finder familierestauranten i store problemer. Hvis Löwanders livsværk skal kunne reddes, kræver det store forandringer, som imødekommer de nye tider. Men resturantens fremtid udvikler sig til konflikt som deler vandene familien.

Moderen Helga står for den svære opgave med at holde sammen på familien, og forsvare resturantens position. Hun bruger køkkenchefen Stickan som er hendes øjne og øre i virksomheden.

Følg familien Löwanders og resturantens personale gennem årtier med fremgang og nederlag, kærlighedsrelationer og konflikter, ledsaget af tiden musik og mode.

 

Hvornår?

Fra efteråret 2017 vises serien på TV.

På Viaplay kan den følges fra efteråret 2018.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.