Forside * Nyheder

Flix Premiere er en streamingtjeneste for oversete film

-

flixpremiereEndnu en streamingtjeneste for film har set dagens lys.

Men denne streamingtjeneste er ikke helt almindelig. På Flix Premiere kan du nemlig ikke se store Hollywood-blockbustere, men der imod kun mindre film, der ikke nødvendigvis har fundet et publikum.

Annonce:

Der er nemlig masser af kvalitetsfilm, der ryger ud på filmfestivaler, lavet af uafhængige producenter, men som af forskellige grunde aldrig kommer i distribution. Især går Danmark glip af mange film, fordi biograferne simpelthen ikke har publikum nok til at understøtte mindre film.

Flix Premiere anser sig selv for at være en distributør mere end en konkurrent til f.eks. Netflix. De laver aftaler med producenterne på samme måde som en distributør gør – forskellen er bare, at de har deres egen ”biograf” i tjenesten.

Tjenesten åbner i USA, Storbritannien, Australien, Canada, Frankrig, Spanien og Tyskland først, og det sker efter planen i forbindelse med Cannes-filmfestivalen sidst i maj.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.