Forside * Nyheder

Bang & Olufsen frasælger ICEpower

-

B&O Bang Olufsen 90 år

Bang & Olufsen sælger sin ejer andel i ICEpower i en management buyout støttet af Industri Udvikling. Salget er underskrevet i dag.

Annonce:

Bang & Olufsen har undersøgt deres fremtidige ejerskabsmuligheder for ICEpower A/S, og i overensstemmelse med deres strategi om at reducere kompleksitet og at fokusere på forretningen rettet mod forbrugerne har man valgt at frasælge 100 procent af aktierne i ICEpower.

ICEpower vil fortsat levere class D lydsystemer til producenter af audioprodukter til professionelle og forbrugere, herunder Bang & Olufsen.

Ledelsen i ICEpower og Industri Udvikling sigter mod at videreudvikle ICEpower og konsolidere selskabets førerposition på markedet for lydsystemer.

Som følge af transaktionen forventer Bang & Olufsen at bogføre et ikke-tilbagevendende regnskabsmæssigt tab på DKK 31 millioner i fjerde kvartal af finansåret 2015/16, som vil blive indregnet i ophørende forretning.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.