Forside * Nyheder

DR flytter medarbejdere til Aarhus og Aalborg

-
DR Byen set udefra. Foto: Bjarne Bergius Hermansen / DR
DR Byen set udefra. Foto: Bjarne Bergius Hermansen / DR

DR styrker tilstedeværelsen udenfor København med 165 årsværk der især hentes i DR Byen.

Afdelinger og redaktioner flytter fra København til provinsen, og især DR Aarhus kan se frem til at vokse med mange stillinger, men også Aalborg får nye kolleger.

Afdelingerne “Vejret” og “Sporten”, samt redaktionerne bag “Kontant” og “Madmagasinet”, samt videnskab flytter. I alt ca. 140 årsværk rykker ud af DR Byen i København mens i alt ca. 165 årsværk flytter ind i Aarhus og Aalborg.

Annonce:

Herfra skal de være med til at styrke DRs evne til at spejle hele Danmark.

”DR er til for hele befolkningen, og vi har i de seneste år styrket DRs tilstedeværelse uden for hovedstaden. Det har været en succes, og vi tror på, at vi kan gøre endnu mere. Jeg er glad for, at vi nu kan tage endnu et markant skridt for at sikre, at DR også i fremtiden er relevant for alle i Danmark”, fortæller Michael Christiansen, bestyrelsesformand i DR.

DRs aktiviteter i Aalborg bliver udvidet med et nyt center for innovativ formidling af videnskab og undervisning. Med det nye center vil DR skabe et nytænkende og kreativt miljø, som skal drive udviklingen af nye former for digital formidling.

De fleste redaktioner flytter pr. 1. januar 2017, mens DR Sporten og DR Vejret først får base i Aarhus fra 1. februar 2018.

 

FAKTA

DR har adresser 10 steder i Danmark.
Det er planen, at DR i Aarhus og Aalborg styrkes med omkring 165 årsværk.
DR har i dag cirka 500 medarbejdere uden for hovedstaden.

Aalborg: Nyt center på for innovativ formidling af videnskab og undervisning

En række redaktioner flytter til DR Aarhus:

DR Sporten
DR Vejret
DR1 Madmagasinet
DR1 Kontant
Derudover får Aarhus en udvidet kulturredaktion

DR Fiktion bliver samlet i DR Byen

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.