Forside * Featured

Netflix streamer også nyt Top Gear

-
De nye værter til Top Gear på BBC (Foto: BBC)
De nye værter til Top Gear på BBC (Foto: BBC)

Netflix går i direkte konkurrence med Amazon om motorshows, og vil vise det nye Top Gear verden over.

Mens de tidligere Top Gear værter Clarkson, May og Hammond pusler med deres nye motorshow på streamingtjenesten Amazon Prime, så klargør BBC det nye Top Gear til den snarlige premiere.

Det nye Top Gear fra BBC med Chris Evans som hovedvært og en række medværter (billedet ovenfor) kommer til at gå direkte head-to-head på streaming med Amazons motorshow.

Annonce:

Netflix bekræfter nu overfor avisen The Guardian at deres allerede eksisterende aftale med BBC2 omkring streaming af Top Gear bør gælde for den ny sæson også.

“Teoterisk bør det følge aftalen om det gamle format. Top Gear er allerede en del af den gamle aftale”, fortæller Ted Sarandos, Netflix’s chief content officer, til avisen.

Netflix vil fortsætte med at streame Top Gear i de lande hvor det allerede er tilgængelig, deriblandt Danmark. Sarandos fortæller at det er et meget populært tv-show hos dem, og den engelske udgave slår selv lokale udgaver i lande som har deres egne udgaver af Top Gear kørende.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.