Forside * Nyheder

LG investerer: Fordobler OLED produktion

-
Model af fabriksområdet ved LG Display. Foto: recordere.dk
Model af fabriksområdet ved LG Display. Foto: recordere.dk

LG har besluttet sig for at investere i en fordobling af OLED-produktionen, både til små og store displays.

LG investerer nu hvad der svarer til 5,6 mia. kroner, i en udvidelse af OLED display-produktion. Det skriver det koreanske nyhedsmedie etnews.

De har besluttet at omlægge en del af LCD-produktionen på den fabrik der hedder P8 i Paju i Sydkorea. Den ligger på det fabriksområde der er afbilledet ovenfor.

Annonce:

P8-fabrikken hos LG Display er en såkaldt generation 8,5 fabrik. Det betyder at den kan producere display “ark” på 220×250 cm.

 

Foto: recordere.dk
LG P8 fabrik skal producere OLED display-ark i en størrelse svarende til den største firkant på væggen her. Foto: recordere.dk

Sådan et ark kan så derefter skæres op i mindre stykker senere i processen, til brug i eksempelvis TV-apparater. Eller de kan bruges ubeskåret til ét stort jumbo tv.

I dag kan LG Display producere 34.000 TV-displays med OLED per måned, og når denne nye produktion er i gang vil de producere imellem 59.000 og 60.000 OLED displays til TV.

De nye produktionslinjer for OLED ventes klar i slutningen af 2017.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.