Forside * Nyheder

Nu falder TV-seningen

-

AppleTVRemote

Forbruget af traditionel TV, det der også kaldes flow-tv, falder for 2. kvartal i træk her i 2016.

Konkurrencen fra andre tv-tilbud er begyndt at påvirke forbruget af traditionelt flow-tv. Det skriver MediaWatch, efter at have kigget på Gallup-tallene over tv-sening for første halvdel af 2016.

Annonce:

Hver dansker over 3 år brugte i gns. 141 min. om dagen, på at de TV her i 2. kvartal af 2016. Det er et fald på 13,5% sammenlignet med samme kvartal året før.

I første kvartal i år blev der registreret et fald i tv-seningen på 5,2%, så der er kommet mere fart på udviklingen nu. Ses 2016 under ét er faldet på 9%.

Det gode vejr i det sene forår og forsommer får en del af skylden. Især det gode vejr i maj måned kostede tv-seere, vurderer DR overfor MediaWatch.

Hos TV 2 ser de et generelt fald i tv-seningen som et udtryk for ændrede medievaner. Det traditionelle tv erstattes af andre tilbud via streaming on demand.

TV 3 tilslutter sig dette. Her ser de også at mere og mere af det samlede forbrug foran stuealteret flytter over på streamingtjenesterne nu, men at de to ting opvejer hinanden.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.