Forside * Featured

Gamere: LG OLED dumper på HDR

-

Gamere: LG OLED dumper overfor den nye PlayStation 4 Pro. Du’r ikke til HDR-gaming.

Forleden dag udkom den nye Sony PlayStation 4 Pro og på baggrund af de første erfaringer der dumpes LG UHD OLED TV.

Annonce:

OLED TV regnes ellers for noget af det ypperste til TV og Blu-ray, men altså ikke til gaming med de nye Pro-consoller. Det skriver magasinet 4K.

Sammenlignet med LCD-TV som Samsung SUHD der kritiseres LG OLED for at have for stor forsinkelse på signalerne. Det kaldes “input lag” og opleves som at der der sker på skærmen vises forsinket i forhold til gamerens styring.

Det er de nye konsoller med 4K gaming, hvor Xbox One S har opskallering til 4K og PS4 Pro har 4K med HDR. Det er angiveligt især ved HDR at der opleves for stor forsinkelse i LG’s OLED TV.

Gamerne fortæller at forsinkelsen fra konsol til skærm helst skal under 30 millisekunder, med 20 millisekunder som det ideelle. På LG’s 2016 OLED TV opleves derimod forsinkelser på 50-60 millisekunder og nogen gange mere, og “input lag” i den størrelse opleves stærkt generende og dermed frustrerende.

Magasinet 4K fortæller at det gælder alle LG’s OLED TV-modeller fra i år. Det er dem der hedder B6, C6, E6 og G6.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.