Forside Emner Spil fokus

Spilanmeldelse: Dishonored 2

-

image61

Dishonored 2 er på gaden til PC og konsoller. Allerede nu tales der om årets spil. Vi har kigget på det.

Dishonored 2 er efterfølgeren til 2012 spillet, der modtog stor ros.

Annonce:

Serien udspiller sig 15 år efter etteren i en fiktiv verden.

Efter at være blevet kuppet som rigets ubestridte leder, står valget for dig som spiller mellem at tage kontrollen over kejserinde Emily Kaldwin, eller hendes far og bodyguard, Corvo Attano.

Målet er at få tronen tilbage – måden du gør det på er helt op dig selv.

 

unnamed-7

 

Dishonored 2 lader dig stort set bestemme alt fra første sekund.

Vil du snige dig igennem spillet gør du det, vil du tage kampen op med våben, så gør du det, eller vil du bruge overnaturlige evner – knock yourself out.

Friheden er skøn og understøttes af banedesignet som ofte indbyder til eventyr og opdagelse efter skjulte skatte, hemmelige passager og genveje.

Har du det bedst med lineære spil hvor vejen er givet på forhånd,vil den megen frihed formentlig ikke tiltale dig.

 

unnamed-8

 

Grafisk er Dishonored 2 lidt en blandet fornøjelse. Byer og natur er smukt udført i en fantasifuld verden, der mest minder om den I måske kender fra Bioschock serien.

Den er flot og underlig på samme tid. Til gengæld er jeg ikke fan af de mange ansigter i spillet. De er gnidrede og uden de detaljer og udtryk jeg forventede.

Historien er simpel. Du mister tronen og vil have den tilbage! Men undervejs lægges hele tiden flere lag på fortællingen og du møder mange spændende personligheder på din vej.

Igen savner jeg dog mere udtryk i ansigtsmimikken, for at jeg helt skal købe ind på fortællingen.

 

image63

 

Til gengæld er spillet utroligt god til at forny sig.

Hele tiden kommer der nye muligheder, opgraderinger til dine våben og spændende evner der lige twister gameplayet nok til at det forbliver friskt.

Om Dishonored 2 modtager prisen som årers spil må vi vente og se. Personligt synes jeg det mangler lidt. Ofte brydes oplevelsen af loadeskærme og der mangler også lidt på den grafiske side.

Årets spil eller ej, Dishonored 2 er et fremragende spil, der vil henrykke fans af etteren og samtidig nok skal tiltrække nye gamere.

[Spillet på PS4]

 

image65

 

Pris og tilgængelighed

Dishonored 2 er ud nu til PC og konsoller. Prisen varierer.

Se dagspriser til PlayStation 4, Xbox One og PC

 

Annonce:
ANMELDELSE KONKLUSION
Karakter
8
Forrige artikelFinal trailer: Star Wars Rogue One
Næste artikelNu kommer de første Strong TV
spilanmeldelse-dishonored-2Om Dishonored 2 modtager prisen som årers spil må vi vente og se. Personligt synes jeg det mangler lidt. Ofte brydes oplevelsen af loadeskærme og der mangler også lidt på den grafiske side. Årets spil eller ej, Dishonored 2 er et fremragende spil, der vil henrykke fans af etteren og samtidig nok skal tiltrække nye gamere.
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.