Forside * Featured

Microsofts Echo-konkurrent får Harman Kardon lyd

-

Microsoft er på vej med en konkurrent til Amazon Echo og Google Home, og de har allieret sig med lydspecialisten Harman Kardon.

Microsoft har allerede annonceret at de har planer om at sende et produkt på markedet der kan tage konkurrencen op med Amazon Echo og Google Home.

Annonce:

Altså en kombineret streaminghøjttaler og stemmestyret assistent, som man kan få til at gøre ting i det intelligente hjem, assistere med søgninger, huskelister oma.

Hvor assistenten på Amazon Echo hedder Alexa, så bliver det Cortana der skal hjælpe på Microsofts

Nu afslører en teaservideo at lydspecialisten Harman Kardon at de bliver den første 3.parts leverandør af et produkt til Microsofts nye husassistent.

I den 30 sekunder lange video ses tegningerne af en højttaler der minder en hel del om Amazon Echo i formgivningen, men med en eller anden form for display i toppen som lyser op og ser ud til at give adgang til en form for manuel betjening af Cortana.

Harman Kardon skriver i teaservideoen at produktet kommer i 2017. Det kan betyde at vi får det at se allerede på CES-udstillingen til januar.

 

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.