Forside * Nyheder

Oppo teaser UDP-205 audiofil UHD Blu-ray

-
Oppo Audiofil UHD Blu-ray model UDP-205

Her i begyndelsen af det nye år kommer Oppo med endnu en UHD Blu-ray-afspiller.

Oppos første 4K UHD Blu-ray-afspiller, model UDP-203, er lige kommet på markedet og leveres til de første kunder i disse dage.

Oppo regnes af mange som noget af det ypperste indenfor Blu-ray-afspillere, så fans har savnet at de også kom med på UHD-vognen.

Annonce:

Men Oppo stopper ikke ved denne ene model. De er allerede begyndt at tease på en High End model med betegnelsen UDP-205.

Oppo UDP-205 4K UHD er en audiofil Blu-ray-afspiller. Det betyder formentlig at den er udstyret med DAC’s (Digital til analog konvertere) i en god kvalitet, samt – måske – ballancerede XLR-udgange.

Vi skriver ‘formentlig’ og ‘måske’ for Oppo har endnu ikke frigivet så mange detaljer om denne nye afspiller. Ikke andet end at den kommer “tidligt 2017”.

Der er oprettet en side hvor interesserede kan skrive sig på en mailingliste, og få tilsendt mere nyt når Oppo frigiver det.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.