Forside * Nyheder

Lenovo klar med Alexa klon på CES

-
Lenovo Smart Assistant

Lenovo har i samarbejde med Amazon udviklet deres bud på en Amazon Echo højttaler med Alexa indbygget. Højttaleren er fåes i to versioner, hvor den ene har Harman Kardon lyd.

Højttaleren hedder Lenovo Smart Assistant, og bruger Alexa teknologi, så man skulle kunne det samme som man kan med Amazons egen Echo serie.

Annonce:

Lenovo Smart Assistant har 8 indbyggede mikrofoner, så du kan bede Alexa om at tænde og slukke for lyset ligesom du kan på Echo højttalerne.

Om Lenovo har det fulde funktionssæt som Amazon Echo har, melder historien desværre ikke noget om. Men Lenovo er i øvrigt ikke de eneste som nu samarbejder med Amazon om Alexa teknologi. Også legetøjsfirmaet Mattel er klar med en Alexa baseret højttaler.

Lenovo Smart Assistant er udviklet til det amerikanske marked, så når den kommer, skal du bestille den igennem en amerikansk butik, og bruge nogle ninjatricks for at få den til at virke.

Priserne på de nye højttalere er 130 USD for den lille model, og vil du have Harman Kardon lyd, skal du af med 180 USD.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.