Forside * Nyheder

Samsung vil sælge renoverede versioner af Note 7

-

Hvis du troede, du havde hørt det sidste til katastrofe-phablet’en Note 7 fra Samsung, kan du godt tro om igen.

Ifølge det koreanske medie Hankyung har Samsung nemlig planer om at sætte Note 7 til salg igen, dog med et mindre batteri, der angiveligt ikke bryder i brand.

Annonce:

Samsung skulle efter sigende have 2.5 millioner Note 7’er liggende, som de ikke kan komme af med, og derfor vil de nu forsøge at få dem skudt af med et sikkert batteri ombord.

Det betyder, at det 3500 mAh-batteri, der sad i den oprindelige Note 7, bliver erstattet af et batteri på mellem 3000 og 3200 mAh.

Man skal dog ikke regne med at kunne købe denne version af Note 7 i Europa. Ifølge Hankyung kommer den i stedet til salg i Indien og Vietnam, hvor myndighederne ikke, som i EU og USA, har udsendt officielle advarsler ud mod phablet’en.

Ifølge ZDNet sker salget af renoverede Note 7’er også for at undgå de miljøproblemer, Samsung ville kunne støde ind i, når de forsøger at komme af med 2.5 millioner phablets på én gang.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.