Forside * Nyheder

Hi-res musikafspiller og smartphone fra Onkyo

-

Onkyo Granbeat DP-CMX1 er den japanske lydspecialists første smartphone, og den er samtidig en hi-res musikafspiller.

Onkyo har lanceret deres første smartphone. Men inden du nu tjekker bankbogen, så er den – indtil videre – kun lanceret i hjemlandet Japan.

Annonce:

Det særlige ved Onkyo Granbeat DP-CMX1 er at Onkyo har fyldt den op med deres lydekspertise fra HiFi-grejet, og bygget en hi-res audio player, altså en high end musikafspiller, ind sammen med telefonen.

 

 

Den klarer afspilning af en række hi-res musikfiler inklusiv formaterne DSD, DSF, DSD-IFF, MQA, FLAC, ALAC, WAV, AIFF, Ogg-Vorbis, MP3 og AAC.

Onkyo fortæller at lydgengivelsen er så præcis at man kan høre sangerne trække vejret og de fine nuancer i musikinstrumenterne.

Indbygget er en højkvalitets DAC (digital til analog konverter) og telefonen har direkte adgang til Onkyos musiktjeneste for hi-res udgivelser.

På siden er der knapper til at styre musikafspilningen (tilbage, play og frem) og volume styres med en drejeknap.

 

 

Onkyo Granbeat DP-CMX1 kommer med 3GB ram og 128GB flashram og tager derudover microSD kort op til 256GB. Det er nok til samlet at lagre omkring 3200 hi-res musiknumre.

Skærmen er 5″ og kamera er med en Sony Exmor camera sensor der klarer videooptagelser i 4K.

Ombord er Android 6.0 Marshmallow.

 

 

Tilgængelighed

Onkyo Granbeat DP-CMX1 er lige nu kun tilgængelig på det japanske marked.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.