Forside * Nyheder

Ny Viaplay originalserie fra 2018: ALEX

-
Gago med barn. Foto: Andrés Regnell / Viaplay

ALEX er en ny Viaplay Original af Rockström og Hjorth. En dramathriller der får premiere næste år.

Dragomir ”Gago” Mrsic slog igennem i Snabba Cash-filmene og har spillet overfor Tom Cruise i Edge of Tomorrow.

Til næste år vil han kunne opleves i hovedrollen i thrillerserien ALEX sammen med Rakel Wärmländer (Gåsmamman). Hovedforfatter er Niklas Rockström (Inden vi dør) og Michael Hjorth (Sebastian Bergman/Den fördömde).

Annonce:

 

Gago. Foto: Sara Pertmann / Viaplay

 

Thrillerserie

“Dramathriller er den mest sete genre på Viaplay, og nu udvider vi porteføljen yderligere med thrillerserien ALEX. Vi forstærker hermed vores position som den ledende nordiske streamingtjeneste og fortsætter med at levere det bedste lokale indhold”, fortæller Jonas Karlén, VD Viaplay.

Thrillerserien er en ny Viaplay Original i seks afsnit, som produceres af SF Studios og har premiere i foråret 2018.

 

Rakel Wärmlander. Foto: Philippa Björnbom / Viaplay

 

Handling

ALEX handler om den benhårde og korrupte politimand, Alex, som beslutter sig for at gøre op med det kriminelle miljø og komme på ret køl.

Men de mørke kræfter, han har samarbejdet med, vil ikke slippe ham, og snart bringes både Alex’ og hans families liv i fare. Samtidig får Alex en ny partner, Frida, som i virkeligheden har fået til opgave at afsløre Alex.

ALEX beskrives som en nervepirrende spændingsserie med stærke og komplekse karakterer, hvor grænserne for, hvad der er rigtigt og forkert, uanset om du er på den ene eller anden side af loven, er slørede.

 

ALEX. Foto: Andrés Rignell / Viaplay

 

Tilgængelighed

ALEX får ekslusiv premiere på Viaplay i samtlige nordiske lande i foråret 2018.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.