Forside * Nyheder

Sådan bliver farveudvalget og prisen på Samsung GALAXY S8

-

Til at starte med kommer GALAXY S8 i tre forskellige farver koster det samme som dens forgænger.

Det er meldingen fra manden med de bedste kilder, når det gælder lækager af billeder og informationer om kommende smartphones, Evan Blass.

Annonce:

Blass har afsløret, at de tre farver bliver ’Black Sky’, ’Orchid Grey’ og ’Arctic Silver’. Man kan se farverne på billedet ovenfor, der også kommer fra Blass. Det er S8 Plus-modellerne i bunden.

Blass mener endvidere at have fået fat i den europæiske pris. S8 skulle koste 799 Euro, og hvis man vil have den store Plus-model, skal man lægge 100 Euro ekstra. Blass har også løftet sløret for priserne på lidt af tilbehøret, herunder dock’en DeX (150 Euro), den næste generation af GearVR-brillen (129 Euro) og Gear360-kameraet (229 Euro).

Hvis disse priser holder, svarer det nogenlunde til, hvad en GALAXY S7 Edge kostede, da den kom frem. Den danske pris var dengang 6.499 kroner, så måske er det også, hvad vi kan regne med at GALAXY S8 kommer til at koste.

Den konkrete, danske pris kender vi nok først 29. marts, når S8 officielt afsløres i New York.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.