Forside * Featured

Netflix mister arkitekten bag streamingtjenesten

-
Foto: recordere.dk

Neil Hunt, arkitekten bag Netflix streamingtjeneste og en del af ledelsen, forlader selskabet efter 18 år.

Netflix blev bygget op via 3 solide ben på ledelsesniveau: Reed Hastings (CEO), Ted Sarandos (Indholdschef) og så Neil Hunt med titel ‘Chief Product Officer’ som den tekniske chef.

Neil Hunt har i alle de år været ansvarlig for opbygningen af streamingtjenestens teknik, inklusiv udvikling af den vigtige brugerflade for betjening.

Annonce:

Han er arkitekten bag det der kendes som Netflix i dag. Dette med alt fra den tekniske platform, til betjening, algoritmer for anbefaling oma.

 

Neil Hunt ved den danske Netflix-lancering i 2012. Foto: Netflix

 

Nu forlader Neil Hunt selskabet efter 18 år. Det skriver erhvervsmediet Bloomberg.

Han erstattes af Greg Peters, en anden mangeårig medarbejder i Netflix, der bl.a. har samarbejdet med teleselskaber om udbredelsen af Netflix.

 

Neil Hunt præsenterer HDR under et interview ved CES i januar 2016. Foto: recordere.dk

 

Recordere.dk har mødt Neil Hunt ved flere lejligheder, senest til en snak i forbindelse med Netflix ekspansion til 190 lande i januar sidste år, hvor der blev spurgt til en række tekniske emner som 4K, HDR samt om de ville satste på “live tv” også oma.

Netflix har ikke officielt bekræftet Neils afgang ligesom der heller ikke er noget nyt om hvor han vil bruge sin ekspertise fremover.

 

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.