Forside * Featured

Nintendo dropper NES Classic

-
NES Classic Edition (Foto: Nintendo)

Lige siden Nintendo sendte en mini-udgave af NES Classic på markedet, har den været svær at få fingre i. Snart kan den kun købes brugt.

Spillekonsollen NES Classic, der for en stund genoplivede en af Nintendos historisk populære konsoller, er angiveligt allerede på vej ud af markedet igen.

Konsollen udkom sidste år forudinstalleret med 30 klassiske Nintendo-spil, og et design der mindede om den originale NES, bare mindre.

Annonce:

Nu er det formentlig snart slut. En repræsentant fra Nintendo har ihvertfald udtalt til mediehuset IGN, at de allersidste sendinger er på vej ud i det nordamerikanske marked nu.

Herhjemme har konsollen været til salg, men kun som parallelimport fra andre markeder. Så denne “alternative fødekæde” dør formentlig også ud nu.

Nintendo solgte 1,5 millioner NES Classic i ét kvartal, men som en udtalte forleden: Nintendo ønsker åbentbart ikke dine penge, men kun din sjæl.

 

 

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.