Forside * Nyheder

Ny Densen reference-forforstærker klar til Chromecast

-

Den nye ‘Densen B-250CAST Reference Pre Amp’ er klar til High-End markedet – med Chromecast Audio.

Seneste forforstærker fra danske Densen er annonceret. Det er en High-End stereo preamp med Chromecast streaming.

Annonce:

Det vil sige at den har ikke indbygget Chromecast, men derimod en optisk indgang med tilpasset DAC (Digital til analog konverter) der klarer op til 24-bit/192KHz samt en støjsvag strømforsyning til Chromecast-enheden.

På den måde for forstærkeren det optimale ud af en Chromecast Audio, men med den fordel at kommer der senere en ny udgave af Chromecast Audio på gaden, så er det bare at udskifte den. Forstærkeren forbliver den samme.

Der medfølger et særligt afskærmet strømkabel til Chromecast, for minimere støj på strømforsyningen, og for at fuldende installationen så leverer Densen også deres eget optiske kabel med.

 

 

Særlig volumen-kontrol

Volume-kontrollen i denne forforstærker er noget særligt. Den består af metalfilm-modstande der kobles ind/ud vha. relæer styret af en mikroprocessor. Leveret af producenten Vishay.

I forhold til et almindeligt potentiometer, der normalt benyttes i forforstærkere, så introducerer denne volumen-kontrol ingen egenstøj og forvrængningen er ekstremt lav.

Dette med fin en opløsning imellem de enkelte trin, faktisk er der hele 200 trin i volume-kontrollen, og det betyder større præcision hvor ballancen mellem de to kanaler bevares ved alle lydstyrker.

Forstærkerne er klasse A og de sidder indpakket og isoleret fra den øvrige elektronik. Udgangen er et dual mono design med elektrolytter på hele 100.000 uF.

De 3 transformere i forstærkeren er indkapslet og adskildt fra de øvrige kredløb, ligesom forstærker-kredsløb og DAC-kredsløb er indkapslede. Alt sammen for at minimere støj og interferens imellem de enkelte kredsløb og strømforsyninger.

 

 

Pris og tilgængelighed

Densen B-250CAST koster kr. 34.999,-

Forhandles i Danmark igennem HifiFreaks

 

Densen B-250CAST technical features

– Line inputs: 4 sets + 1 tape loop
– GOOGLE CAST streaming capability
– Preamp outputs: 4 sets for easy connection for Bi-amping
– Power supply size: 3 x 20 VA
– Storage capacity: 100.000 uF
– Output stage: based on 6 Watt Class A amp with zero feedback
– Upgradeable internal CPU unit
– Ready for Densen’s DP-07 phono stage
– Ready for the Gizmo system remote
– Ready for intelligent communication via the DenLink cable
– Upgradeable with external power supply
– Available in black with gold / chrome buttons or albino silver chassis.
– Made and designed in Esbjerg, Denmark.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.