Forside * Featured

Analytiker: Apple Siri højttaler på vej

-
Illustration: recordere.dk

Kendt analytiker peger på Apples udviklerkonference WWDC i næste måned, som der hvor Apples Siri højttaler præsenteres.

Analytikeren Ming-Chi Kuo fra KGI Securities regnes blandt de bedste Apple-analytikere i verden, og nu er han ude med en ny forudsigelse.

Han forudsiger at første Siri højttaler, Apples første AI-produkt (kunstig intelligens) til hjemmet præsenteres på udviklerkonferencen WWDC til juni.

Annonce:

Sådan et produkt er typisk også – udover højttaler – også en digital butler og assistent, der kan hjælpe med alt muligt i hjemmet, fra styring af ting, til søgninger, bestillinger på nettet oma.

Det bliver Apples konkurrent til Amazon Echo (med Alexa) og Google Home, og ifølge KGI-rapporten til analytikerne ventes det er blive et dyrere produkt end Amazon-konkurrenterne.

Apple satser angiveligt på en højttaler med bedre lyd, og en indmad der svarer til iPhone 6 eller 6s i processorpower.

Det giver god mening at Apple viser produktet frem på WWDC, da det så giver udviklerne mulighed for at arbejde med tjenester mv. der kan understøtte produktets funktionalitet og muligheder.

Selve højttaleren ventes nemlig først på markedet til efteråret.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.