Forside * Nyheder

Google Play Music lokker med fire gratis måneder (opdateret)

-

Taget i betragtning, hvor store Google er, kan man måske godt forstå at de synes, deres musiktjeneste halter bagefter.

Google Play Music er ikke ligefrem i toppen af listen, når det gælder antallet af abonnenter, og nævnes sjældent i samme åndedrag som Spotify, Apple Music, Tidal og så videre.

Annonce:

Af samme grund kører Google Play Music nu en kampagne lidt ud over det sædvanlige. Normalt kan man få tre måneders gratis musiklytning, når man melder sig til Google Play Music for første gang. Men lige nu er prøveperioden helt oppe på fire måneder.

Hvor længe det halvaggressive tilbud er tilgængeligt, vides ikke, hvilket formentlig er en taktik fra Googles side for at få folk til at springe på.

Det har ikke været muligt for undertegnede skribent at bekræfte, at man kan tilmelde sig tilbuddet fra Danmark, men det ser ud som om, det er muligt – og Google Play Music har været tilgængeligt i Danmark siden 2014.

Hvis nogle af læserne lykkes med at benytte sig af tilbuddet fra Danmark (eller mislykkes), så smid lige en kommentar i kommentarsporet.

 

Opdatering mandag d. 29/5

Tilbud er nu kun 2 måneder gratis.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.