Forside * Nyheder

Nintendo skruer op for Switch-produktionen – igen

-

De går rundt og både smiler og rynker panden hos Nintendo i disse dage.

Der gik ikke ret lang tid fra Switch blev sluppet løs, til Nintendo indså, at de var nødt til at fordoble produktionen af den populære spilkonsol, hvis de skulle følge med efterspørgslen.

Annonce:

Dengang gik de fra 8 til 16 millioner planlagte enheder. Men nu skriver Financial Times, at deres kilder i produktionsmiljøet har meldt ud, at tallet er hævet til 18 millioner.

Helt konkret skal der altså produceres to millioner flere Switch-konsoller end tidligere annonceret og 10 millioner flere end oprindeligt planlagt. Det gælder for Nintendos regnskabsår, der går fra marts til marts.

Med andre ord går regnskabsåret hen over julehandlen, og det er ifølge Financial Times præcis den, Nintendo er nervøs for. De vil derfor hellere overproducere Switch-eksemplarer og være sikker på ikke at gøre kunder vrede, når de må gå forgæves efter en Switch til jul.

Hvis markedet når at blive mættet inden da, kan det være, det bliver billigt at købe en Switch til januar.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.