Forside * Fokus

Styr IKEAs smarte pærer via Siri, Alexa og Google Assistant

-

Hue-konkurrenten IKEA TRÅDFRI får snart styring via Apple Siri, Amazon Alexa og Google Assistant.

Snart kan du styre IKEAs intelligente belysning via de udbredte assistenter: Apple Siri, Amazon Alexa og Google Assistant.

Annonce:

Det bliver muligt når en opdatering senere føjer nye funktioner til møbelhusets konkurrent til Philips Hue, det system der hedder IKEA TRÅDFRI.

Se også: IKEA går efter Hue, klar med billigere smart lys.

Når den opdatering er rullet ud vil det være muligt at styre lyset med stemmen gennem Amazon Alexa og Google Assistant, ligesom man fremover kan opsætte og justere belysningen gennem Apples Home app (Apple Home Kit) og Siri.

 

 

“Med TRÅDFRI har vi fjernet alt det, der er kompliceret og dyrt ved intelligent belysning. Vores produkter kan spille sammen med de andre produkter på markedet og kan dermed fungere med de smart home-løsninger, folk allerede har”, fortæller Oliver Fricke, der er salgsleder for Belysning hos IKEA Danmark, og han fortsætter:

“Vi ønsker at gøre smart belysning tilgængelig for alle. Derfor fortsætter vi med at lave produkter, der kan fungere sammen med de produkter, der allerede er på markedet”.

Opdateringen til IKEA TRÅDFRI, så lyset kan styres via de nævnte ‘Smart Home’-løsninger, lanceres sidst på sommeren.

Se også: IKEA går efter Hue, klar med billigere smart lys.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.