Forside * Featured

For de hurtige: Køb Oneplus 5 lige efter lanceringen

-

 

Annonce:

OnePlus 5 præsenteres den 20. juni og et dansk teleselskab har skaffet en lille portion til salg.

Mobiltelefonen OnePlus 5 er på trapperne. Den præsenteres på tirsdag d. 20. juni kl. 18.

Teleselskabet 3 er partner med OnePlus, og har i den forbindelse skaffet en mindre portion af telefonnyheden, som sættes til salg dagen efter på 10 udvalgte steder landet over.

“I marts indgik vi i et eksklusivt samarbejde med OnePlus med lanceringen af OnePlus 3T. Salget af dette pragteksemplar af en smartphone har levet mere end op til vores forventninger. Derfor er vi naturligvis vældig godt tilfredse med at få den næste topmodel på hylderne i 3Huset mindre end 24 timer efter annonceringen. Og det skal naturligvis fejres på vanlig 3-vis med balloner og forkælelse til de kunder, som møder op”, fortæller David Elsass, der er privatdirektør hos 3.

Et af udsalgsstederne bliver en popup-butik i 3Huset i København (Vimmelskaftet 35, 1161 København K), hvor der vil være åbent for salg i tidsrummet kl. 16-20.

3 kan endnu ikke fortælle hvor mange OnePlus 5’ere der vil være på lager denne gang, kun at der bliver tale om et begrænset parti, hvor hver kunde kun må købe hver én telefon.

Til gengæld følger der også en goodiebag med, der bl.a. indeholder et OnePlus mobil cover og en OnePlus 5 T-shirt.

I tilfælde af kø vil 3 sørge for vand og is til de ventende.

De øvrige 9 udsalgssteder meldes ud senere.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.