Forside * Featured

Return of Toshiba: OLED TV & LCD TV

-
Foto: recordere.dk

Branded Toshiba vender tilbage til det europæiske tv-marked, hvor der både introduceres OLED TV og LCD TV.

På et event i London i dag, der blev branded Toshiba annonceret tilbage i Europa.

Sidst da Toshiba TV var på det europæiske marked, der var det med produkter der blev regnet som “gode til prisen”, og der satses på at opnå samme status med de nye Toshiba-produkter.

Annonce:

Det er dog ikke kriseramte Toshiba der har genoptaget tv-produktinen. Denne nye generation af Toshiba-produkter produceres under licens af Vestel.

Men Toshiba leverer design og produkterne er udviklet af Toshibas ingeniører. Så de stiller samme krav til produkterne her, som havde de forladt egen tv-fabrik, og venter sig derfor meget af dette nye samarbejde.

Vestel har kontrakt på foreløbig 5 år.

Toshiba TV sendes ud på de europæiske markeder, der i blandt også Danmark, hvor der – indtil videre – er indgået aftale med Dansk Supermarked med forhandling i Bilka, Føtex samt på Wupti.

 

Galleri OLED TV

 

OLED TV

Med den fokus der er på OLED TV i år, der er det glædeligt at se at der også kommer Toshiba OLED TV på markedet.

At få en sådan en spiller på markedet kan skubbe til entry-markedet og på sigt være med til at sikre at der også er OLED TV i den økonomisk fordelagtige ende af prisskalaen.

Der lanceres – i første omgang en 65″ model. Det er den på billederne her ovenfor.

Lige den model kommer vi dog til at vente på i Danmark. Måske sidst på året, lød det.

Mere om Toshibas øvrige modeller senere.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.