Forside * Nyheder

Smugkig på den nye vilde iMac Pro

-
Foto: Apple

iMac Pro, den mest kraftfulde Mac nogensinde, kommer til december.

Nøgleord: Processorer med op til 18 kerner, GPU-ydeevne på 22 teraflops, hurtig lagring og avanceret I/O

I dag gav Apple et smugkig på den kommen iMac Pro, der er en helt ny produktlinje i arbejdsstationsklassen, som er designet til professionelle brugere med de mest krævende arbejdsopgaver.

Annonce:

Den helt nye iMac Pro er med sin smukke 27″ Retina 5K-skærm, Xeon-processorer med op til 18 kerner og grafisk ydeevne på op til 22 teraflops den mest kraftfulde Mac nogensinde.

Den har et betagende nyt kabinet i space grey, og iMac Pro har en utrolig ydeevne til avanceret grafisk redigering, udvikling af indhold til virtual reality og 3D-rendering i realtid.

Den rendyrkede flash-arkitektur og et splinternyt termisk design giver iMac Pro op til 80 procent mere kølekapacitet i det samme tynde og strømlinede iMac-design.

 

 

Kølingen i iMac pro. Luftflow illustreret med det blå lys. Foto: Apple

 

Den mest avancerede grafik på en Mac nogensinde

iMac Pro har den nye Radeon Pro Vega GPU, som giver den mest avancerede grafik på en Mac nogensinde.

Med en næste-generation processorkerne og op til 16 GB indbygget HBM2-hukommelse (High Bandwidth Memory) giver iMac Pro med Vega GPU’en en ydeevne på op til 11 teraflops (single precision) til 3D-rendering i realtid og levende VR med høj billedfrekvens.

Ved half-precision, der er perfekt til maskinlæring, giver iMac Pro en ydeevne på helt op til 22 teraflops.

 

Foto: Apple

 

Hurtig lagring og avanceret I/O

iMac Pro understøtter også op til 4 TB SSD og op til 128 GB ECC-hukommelse, og med fire Thunderbolt 3-porte kan den tilsluttes op til to højtydende RAID-systemer og to 5K-skærme på samme tid.

For første gang nogensinde på en Mac har iMac Pro 10 Gb Ethernet, hvilket giver en op til ti gange hurtigere netværksforbindelse.

 

iMac Pro kan drive hele 2 eksterne 5K-skærme. Eneste Mac der kan dette. Foto: Apple

 

Priser og tilgængelighed

Lanceringen af iMac Pro er planlagt i december med priser fra på 4.999 USD.

Dansk pris er ikke fastlagt.

 

Foto: Apple

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.