Forside * Nyheder

Bojack Horseman vender tilbage i september

-

Der er Netflix-hits og så der er Netflix-hits.

Der er dem, der bare bliver populære, og så er der dem, der nærmest skaber et helt kulturelt fænomen og bliver talt om i alle mulige forskellige kredse.

Annonce:

I den sidste kategori finder man naturligvis House of Cards, Orange is the New Black, Making a Murderer og… Bojack Horseman.

Den sort-humoristiske animerede serie med den introverte hestemand i titelrollen er en af de serier, der rækker ud over sine egne grænser. Og nu kommer fjerde sæson af serien.

Efter en kritikerrost tredje sæson er serien klar til at starte op igen, og det sker 8. september. Som altid bliver alle afsnit lanceret på en gang.

Will Arnett, der lægger stemme til Bojack Horseman, er i øvrigt rodet godt og grundigt ind i en masse Netflix-serier. Ud over, at han er med i den femte sæson af ’Arrested Development’, der lander på Netflix til næste år, har anden sæson af ’Flaked’ med Arnett i hovedrollen lige haft premiere på tjenesten i sidste måned.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.