Forside * Nyheder

Essential kommer til Europa

-

Det bliver ikke kun amerikanerne, der får glæde af Android-skaberen Andy Rubins nye smartphone.

Amerikanerne er allerede blevet snydt en anelse, for telefonen skulle allerede være blevet lanceret i juni, men den er ikke dukket op endnu. Men når den kommer, ser det ikke ud som om europæerne bliver snydt, sådan som det f.eks. har været tilfældet med Googles Pixel-telefoner.

Annonce:

Financial Times har talt med Niccolo de Masi, der er COO hos Essential. Han siger, at lanceringen af Essential er ”lige på trapperne” i USA, men at firmaet allerede er i gang med Europa også.

Planen er ifølge de Masi at lancere telefonen i Japan, Storbritannien og Vesteuropa ud over USA. Financial Times skriver, at Essential er i forhandlinger med flere udbydere i Storbritannien, men eftersom Financial Times er baseret i London, har de en naturlig interesse i det britiske.

Med andre ord kan Essential også være i gang med at forhandle med teleselskaber i resten af Vesteuropa p.t., eftersom det skulle være sikkert, at telefonen udkommer i denne region.

Det lover godt for Danmark, der ofte er med, når en telefon lanceres på europæisk niveau.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.