Forside * Featured

Visse LG 2016 OLED modeller har fået HLG HDR

-
65″ LG E6 Signature OLED på IFA 2016. Foto: recordere.dk

LG har udsendt en ny opdatering til LG E6 og C6 OLED TV fra 2016, hvor der er understørrelse af HLG-formatet. Et format der gør det muligt at se HDR via TV-kanaler.

Opdateringen hedder 05.30.02, og kan hentes via internet. Om den er rullet ud til alle lande endnu vides ikke, da LG altid ruller deres opdateringer ud over flere dage.

Ingen opdatering til B6… endnu.

Flatpanels.dk har testet på LG E6, og kan konstatere at HDR virker i en HLG testfil.

Annonce:

Den prisbillige B6 er dog ikke understøttet. Dette fordi B6 bruger en anden chip fra Realtek, og ikke LG’s egen. Men tidligere på året lovede LG at implementere HLG på alle 2016 OLED og Super UHD LCD TV.  Den nye opdateringer understøtter da også UH950V og UH850V fra 2016.

Vent med at opdatere

Ifølge John Archer fra Forbes er der allerede nu flere brugere, der har oplevet problemer med den nye firmware. Opdateringen rammer dem som bruger deres TV til spil. Brugere har rapporteret at den nye firmware bringer hakkende billeder tilbage som ellers var fjernet med den forrige firmware.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.