Forside * Nyheder

Sæsonafslutningen på ’Game of Thrones’ er seriens mest sete afsnit

-

De fleste serier har det med at dø langsomt.

Serier med lang levetid mister som regel sit publikum stille og roligt, sådan at kun den hårde kerne er tilbage, når serien slutter.

Annonce:

Sådan ser det dog ikke ud til at blive med ’Game of Thrones’. Serien har netop opnået den i Hollywood-sammenhæng imponerende status at sæsonafslutningen på den syvende og næstsidste sæson er seriens mest sete afsnit nogensinde.

Alene på premieretidspunktet, som er kl. 21 Amerikansk østkysttid søndag aften (kl. 3 mandag morgen dansk tid), var der over 16,5 millioner mennesker, der kiggede med samtidigt.

12.1 millioner af disse kiggede med via almindeligt flow-tv på HBO, mens resten kiggede med via streamingtjenester.

På grund af tidsforskellen er de europæiske streamingtal formentlig ikke talt med i dette, så tallet kan forventes at stige, når disse kommer oven i.

Men det er måske også, hvad man kunne forvente. De syv afsnit i syvende sæson af ’Game of Thrones’ har slået seriens egne serierekorder hele fire gange, skriver The Verge.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.