Forside * Featured

Sådan sætter man selv et hovedtelefon-stik i iPhone 7

-

Der er mange rygter om de iPhones, der bliver afsløret på tirsdag, men det er nok ret sikkert, at hovedtelefonstikket ikke vender tilbage.

Det har mange iPhone-ejere lært at leve med – men andre har ikke. Det gælder for eksempel Scotty Allen, der er en af de der typer på YouTube, der har for meget tid og for mange penge på hænderne.

Annonce:

Han har tidligere lavet en video, hvor han bygger en iPhone 6S fra bunden ved at købe alle delene på det åbne marked. Og nu har han lavet en video, hvor han sætter et hovedtelefonstik i iPhone 7.

Det sker dog ikke uden en del genstridigheder. Allen kommer hele tiden til at ødelægge komponenter og må bestille nye, og er meget tæt på at give op. Men til sidst lykkes det.

Det eneste, der adskiller iPhone 7-hovedtelefonstikket i Allens udførelse fra f.eks. det, der sidder på iPhone 6S, er at man ikke kan lade op og bruge hovedtelefonstikket samtidigt. Hans løsning endte nemlig med at inkorporere en lightning-til-minijack-adapter i selve iPhone-kassen.

Videoen er nu godt i gang med at blive et viralt hit på sociale medier.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.