Forside * Nyheder

Forhandler af brugt elektronik åbner flere butikker

-
Foto: recordere.dk

Kæden Blue City, der opstod på resterne af det tidligere Blockbuster, gør klar til at åbne flere butikker med salg af brugt elektronik.

For 3 år siden gik Blockbuster-kæden i Danmark konkurs. Butikker der, udover udlejning af film, også var begyndt at satse på handel med brugt elektronik gennem konceptet Recycleit.

12 af de daværende Blockbuster-butikker blev solgt fra og videreført som butikker for handel med brugt elektronik under navnet ‘Blue City’.

Annonce:

Siden er flere af de oprindelige butikker lukket og i dag er der 5 stk. Blue City tilbage, beliggende i København, Næstved, Slagelse, Vejle og Aarhus N.

Kædens koncept er at opkøbe, reparerere og klargøre brugt elektronik til gensalg.

 

Vil tilbage på 12 butikker

Nu er Blue City igen klar til at åbne butikker rundt omkring i landet, og satser på at nå tilbage på 12 butikker indenfor de næste år.

De første af de nye butikker åbner i Aalborg og Odense i år.

“Vi har underskrevet et lejemål på et butikslokale i Odense, og vi er også på vej i Aalborg. Så vi har nået to af syv nye butikker. Vi havde håbet at nå tre i år, men det kommer nok ikke til at ske”, fortæller direktør i Blue City, Søren Hellmann, til Børsen.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.