Forside Emner Spil nyheder

Windows 10: Nu bliver det sværere at snyde i spil

-

Windows 10 Fall Creators Update har fået beskyttelse mod snyd i spil.

Gamere på Windows, der prøver at snyde sig vej gennem spillene, kan få det sværere i fremtiden. Den seneste Windows 10, Fall Creators Update, har nemlig fået indbygget beskyttelse mod snyd.

Annonce:

Microsoft kalder funktionen for TruePlay, og der loves beskyttelse mod de almindelige former for ‘cheats’ i spil under Universal Windows Platform – dem der virker på tværs af enhederne.

Netop Windows har været sårbar for snyd, fordi det er nemmere at kører eksempelvis andre programmer parallelt med spillet. Programmer der på den ene eller anden måde kan benyttes til at snyde undervejs i spillet.

Med TruePlay aktiv der afvikles spillet ind i en særlig ‘protected mode’, og en service i baggrunden moniterer for typiske snydemetoder.

Er du bekymret for hvilke data TruePlay sender til Microsoft, så er det muligt at frakoble funktionen. Men spiludviklerne kan vælge at begrænse funktionaliteten i spillene, når TruePlay ikke er aktiv, som at lukke af for online spil mod andre.

 

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.