Forside * Nyheder

Filmtjenesten Filmlounge er lanceret

-
Foto: recordere.dk

Filmlounge er en ny dansk filmtjeneste for smallere ‘håndplukkede’ film.

Forleden åbnede Filmperler, en ny filmtjeneste for de mere smallere film, og nu er konkurrenten Filmlounge åbnet.

“Filmlounge er et nyt tilbud til dig, som gerne vil inspireres og fascineres af gode, stærke og utrolige film. Hos Filmlounge har vi samlet de bedste film fra hele verden, så du nemt kan læne dig tilbage i sofaen og få en god oplevelse”, lyder det i deres beskrivelse på hjemmesiden.

Annonce:

Filmlounge har tidligere fortalt at de her ved premieren vil have ca. 400 film i kataloget, eller ca. det dobbelte af Filmperler.

Der er ingen abonnement, istedet betales for leje hver film, hvorefter den er tilgængelig i 48 timer. Filmene i kataloget håndplukkes af et team.

“Da vi kun vil vise gode film hos Filmlounge, er alle vores film håndplukkede af et kurateringsteam, der garanterer, at filmen lever op til vores høje standard”, fortæller Filmlounge, og fortsætter:

“Det er et krav fra vores side, at filmene har fået topanmeldelser, vundet en eller flere priser på en stor filmfestival eller har noget helt specielt at byde på”.

Se mere på filmlounge.dk

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.