Forside * Featured

Tidals julegave: Gratis HiFi streaming i 12 dage uden binding

-

Fra 1. juledag og 12 dage frem vil der være gratis at lytte til Tidal for nye kunder. Dette inkl. deres HiFi.

Tidal har annonceret en kampagne i USA der skal få flere abonnenter ind på musiktjenesten. Det sker ved at sætte musikken fri for nye kunder. Det skriver Fortune.

Annonce:

Startende 1. juledag vil musikken flyde frit fra streamingtjenesten. I en kampagne der varer i 12 dage vil det være muligt at lytte frit til alt på Tidal.

Dette inklusiv deres streaming i CD-kvalitet, den der går under navnet Tidal HiFi.

“Her på vejen ind 2018 ser vi frem til at give TIDAL-medlemmer mere adgang og få højkvalitet lyd ind i hverdagen”, fortælle Tony Gervino, vicepræsident for Kultur & Indhold hos Tidal, og fortsætter:

“Vi værdsætter, hvad musik og musikkultur betyder for folk og venter at dette preview vil give musikfans smag af den bedre musikoplevelse”.

Tilbudet er et særligt prøveabonnement som nye kunder kan aktivere når de registrerer deres emai. Der er ingen krav om at aflevere kreditkortdata og det fortsætter ikke automatisk over i et betalt abonnement.

Tidal Premium koster normalt kr. 99/måned mens Tidal HiFi koster kr. 199/måned.

 

Tilbudet tilbudes nu nye kunder på Tidals hjemmeside

 

Tilgængelighed

Tidals kampagne kører fra 25. december og frem til og med 5. januar 2018.

 

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.