Forside * Nyheder

Coop træner butiksansatte med VR

-
Foto: Shutterstock.com. Illustration: recordere.dk

Coop introducerer Virtual Reality-træning af medarbejdere, når de skal introduceres til jobbet i butik.

VR, Virtual Reality, kan bruges til flere ting og nu tager Coop teknologien i brug til at træne unge medarbejderne i en dag i butikken.

VR-træningen er udviklet som et spil:

Annonce:

I et butiks-univers, spiller den unge sig igennem en dag på jobbet og optjener løbende point, der motiverer til at gøre en ekstra indsats for kunderne og i butikkens daglige arbejde. Point opnås, når de virtuelle kunder får en god oplevelse.

“Vi vil gerne give vores mange, helt unge medarbejdere en sjov og motiverende start på jobbet i Coop. Derfor har vi valgt en ny teknologi, som de unge måske kender fra digitale spil, men som de i hvert fald ikke forbinder med at skulle lære noget”, fortæller senior HR-konsulent i Coop Anne Rahbek, og fortsætter:

“Med VR-træningen spiller de sig til en viden, som sætter fokus på at gøre en positiv forskel for Coops kunder”.

Coop er de første i Europa til at udnytte VR-teknologien på denne måde. I første omgang testes VR-træningen i 10 butikker, men det er planen at alle butikker skal med i år.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.